Op avontuur in jezelf met de onderzoeksvragen

In de voorbereiding op het Levend Water Ritueel ga je met de vragen aan de slag. Hier word je uitgenodigd de diepte in te gaan. Jij bepaalt zelf hoe diep, jij hebt altijd de regie. De vragen zullen je in kleine stapjes naar de essentie brengen. Patronen komen aan het licht en het wordt steeds duidelijker dat een bepaald mechanisme je niet langer dient. 

Ga met behulp van de onderzoeksvragen op avontuur in jezelf. Maak jezelf bewust van hoe het verleden het heden beïnvloed. Door dit bewustzijn en de acties die je van daaruit onderneemt steven je af op persoonlijk leiderschap en daarmee geluk.

Download het (gratis) zelfonderzoek

Meer weten over het Levend Water Ritueel?

Wil je weten wanneer je het ritueel het beste kan inzetten? Wat de stappen zijn om hiermee te beginnen?

Ja, vertel me meer!

Testimonials

Onder de persoonlijke en diepgaande begeleiding van Jawi heb ik deelgenomen aan een door hem ontworpen ceremonie. Dat is een bijzondere ervaring geweest: Jawi heeft grote kennis, neemt je vakkundig en ontspannen bij de hand en weet in korte tijd diep te gaan. Aanrader. En daarnaast is Jawi ook gewoon een fijne vent.

Arjan Vergeer, Auteur Spreker Oprichter at 365DagenSuccesvol.nl

Een sneltrein naar je volwassenheid. Eén sessie bij Jawi heeft me meer gebracht dan vele uren coaching via de rationele weg. Ik voel m’n kracht juist in oude situaties waar ik me voorheen de kleinste ervoer. Dat is geschiedenis. 1000x dank.

David de Kock, Schrijver | Spreker | Oprichter at 365 Dagen Succesvol

“Dit levend water ritueel was voor mij life changing.”

“Denken hoeft niet, voelen des te meer en dat komt vanzelf.”

“Het ritueel is eenvoudig, maar juist daarom heel sterk.”