Ritueel (wikipedia) Een ritueel is inherent aan een cultuur. In elke cultuur komen bepaalde rituelen voor. Vooral bij belangrijke fasen in het leven zoals geboorte, de overgang naar volwassenheid, huwelijk, religieuze en sociale verbintenissen en de dood.

Maar ook als een persoon een nieuwe weg wil gaan en opnieuw wil beginnen.

…….en hier kom ik om de hoek kijken, om samen met jou te onderzoeken wat jouw leven nog plezieriger en prettiger kan maken door belemmerende overtuigingen achter je te kunnen laten en om te zetten in iets positiefs en deze te verankeren tijdens het levend water ritueel met de maan als toeschouwer.

Water betekent voor mij “leven”. Mijn ouders, grootouders en meerdere generaties terug hebben hun bestaan te danken gehad aan het water. Zij hebben geleefd op en van het water. Mijn vader heeft zijn hele leven gevaren en ook mijn man heb ik leren kennen op de grote vaart. Water, de zee geven mij rust en werken vooral helend en ik zal er altijd naar terug blijven keren. Als symbool vertegenwoordigt water, liefde, compassie, healing, ontvangen, mysteries en de ziel.

Wij zijn op zoek naar een mooie locatie in Zweden (Het land van de vele meren) om daar uiteindelijk  in de prachtige natuur en de stilte het levend water ritueel ook te kunnen gaan geven.

Ik vind het een voorrecht om je te mogen begeleiden op de weg die je bent ingeslagen en zie je graag bij één van de avonden die ik begeleid.