In memory onze geweldige Jikke Broxterman. We missen je.

We krijgen allemaal de nodige uitdagingen in ons leven en gebeuren er dingen waar we geen invloed op (lijken) te hebben. Ik geloof dat je wel invloed hebt op hoe je met deze dingen om gaat. Met de juiste handvaten, oefeningen en vragen, wordt het al gauw lichter en meer ontspannen. De beweging die nodig is, vind je meestal door juist stil te staan en te vertragen. Het Levend Water Ritueel is één van die momenten waar je juist even stil staat om te zien wat er nodig is.

Wat het Levend Water Ritueel mij heeft gebracht

In juli 2016 heb ik zelf voor het eerst deelgenomen aan het ritueel en heeft het me precies gebracht wat op dat moment nodig was. Ik kreeg een hele belangrijke les in acceptatie: “Ik ben af, ik ben goed zoals ik ben.” Nu al. Niet pas over een jaar of als ik 5kg lichter ben. Jawi stelde voor om het ritueel als een mijlpaal in te zetten van mijn eigen jarenlange persoonlijke ontwikkeling. Ik bleef nogal hangen in het verleden en hield van alles nog in stand door er nog veel over te praten of schrijven. Het was tijd om mijn neus weer op mijn toekomst te richten. Het effect hiervan is nu nog steeds voelbaar. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik dit ritueel mag gaan begeleiden in de omgeving van Arnhem.

Locatie omgeving Arnhem

Tussen Arnhem en Oosterbeek liggen prachtige uiterwaarden van de Rijn. De ultieme stek voor het Levend Water Ritueel. Nieuwsgierig? Kijk in de agenda voor het eerstvolgende ritueel dat ik begeleid.

Agenda – Jikke

 • Geen evenementen
 • Blogs door Jikke

  Wat is een ankerervaring eigenlijk?

  19 september 2017|

  Over het Levend Water Ritueel zeggen we vaak dat het een ankerervaring is. Maar wat is dat eigenlijk? Zo'n ankerervaring? Iedereen bouwt ankers op in zijn leven. Als ik bijvoorbeeld muziek van Herman van Veen hoor, denk ik steevast aan de zondagochtenden bij ons thuis. Met het gezin [...]

  2020-07-23T16:42:53+02:00

  About the Author:

  Avatar
  Ik begeleid de Levend Water Rituelen in Arnhem/Oosterbeek.Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda voor het eerstvolgende Levend Water Ritueel.
  Go to Top