Water –

je laat me weer stromen

neemt mee wat niet meer nodig

verlicht

verfrist

verzacht

en lacht

naar het leven.

 

Met het Levend Water Ritueel komen voor mij essentiële elementen voor een duurzame ombuiging van gedragspatronen bijeen. Vertraging, diepgang, hoofd-lijf-hart verbinden, fysieke beweging, op maat, samen, duurzame verankering – in een hele tastbare toegankelijke vorm. En dat allemaal buiten, zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke.

Ik zie het dan ook als een enorm krachtige ondersteunende interventie. Je gaat letterlijk en figuurlijk zo diep als jij zelf wilt en aan wilt gaan. Maar een ding is zeker: dit gaat je bijblijven en een hulpbron vormen waar je altijd op terug kan grijpen.

Water flows, never ending – building your story.

 

Over mij:

Ik ben Nicole Wehmeijer, Transformation Manager, Learning & Development Expert, Trainer én Coach. Werkzaam op het snijvlak van organisatie, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik duik met je naar de bodem, help je de essentie boven water te brengen, blaas frisse wind in en ondersteun je in het uitzeten van een voor de windse koers. Door ervaring, met zachte of harde hand waar nodig en altijd hoofd-lijf -hart verbindend.

Mijn missie:

Het werken| leven (weer) leuker maken.  In verbinding met wat is en met jezelf.  Stormen breken!

 

Mijn passie:

Het beste uit alles en eenieder halen.

Ik krijg energie van een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Naast dat ik diverse opleidingen en cursussen op het gebied van coaching, training en organisatieontwikkeling gevolgd heb, is juist mijn eigen ervaring mijn grootste bron in het begeleiden van veranderingen. In werk, relaties, mentale gezondheid – je leven. Inmiddels geloof ik namelijk in het maakbare brein, invloed uitoefenen op je leven, de regie in handen nemen. ‘Ja ja’, hoor ik je denken, ‘hoe dan? Het leven gaat zoals het gaat. Je hebt het niet in de hand’. Ik was het jarenlang met je eens.

Maar, of beter…En: ‘I learned!’

Echt! Het kan anders. Met een beetje moed, veel vertrouwen en vooral hulp. Ik heb (ver buiten mijn comfortzone) geleerd, maximaal te vertrouwen op wat allang in mij zit. De hardnekkige, niet helpende patronen om te buigen naar krachtbronnen. Het was een pittige reis. Van hoofd veel meer naar hart. En met name goed luisterend en gebruikmakend van mijn lijf. Je lijf is immers je enig ware geschiedenis boek. Soms pijnlijk maar vooral je opening voor verandering.